service | RENGINEERS

Energie geldt als een eerste levensbehoefte. Zeker op de bouwplaats. Geen stroom betekent al snel geen werk.

Vanuit Rengineers hebben we Groenebouwstroom.nl opgestart. Dat is wat ons betreft de garantie voor een succesvolle energietransitie op de bouwplaats. Want Rengineers is gewend om continuïteit te leveren. Een team van ruim 60 (r)engineers zorgt dat windturbines en allerlei andere installaties succesvol blijven functioneren. Zo levert de energietransitie een stabiele bijdrage aan uw MVO beleid (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

 

rengineers.eu

service | RENGINEERS

De energieoplossing op de bouwplaats is altijd maatwerk. Factoren als locatie, energiegebruik en maximale capaciteit bepalen de stroomvraag.

Daarom gaan wij graag het gesprek met u aan. Op basis van uw wensen, eisen en mogelijkheden stellen wij een pakket voor u samen. Zo is de aanwezigheid of afwezigheid van een bouwaansluiting een belangrijke factor. We faciliteren beide. Hoewel dit natuurlijk gevolgen heeft voor de grote van het opslagvermogen.

Energie is een eerste levensbehoefte op de bouwplaats. Wij garanderen die!

Want hebben we op een dag geen zon- én geen windenergie; dan moeten we gebruik maken van de opslagcapaciteit. Met andere woorden: geen bouwaansluiting betekent automatisch een grotere accucapaciteit.

Rengineers faciliteert. Zowel hardware als software. Dat betekent dat we ontzorgen van A tot Z. Op het afgesproken moment plaatsen we de installatie en zorgen dat deze functioneert. Na afloop van de vastgestelde periode komen we alles ontkoppelen en demonteren. Flexiliteit is daarbij de kern. Want een bouw loopt praktisch nooit precies volgens schema. Iets langer of juist iets korter is dan ook geen probleem.

De installatie worden constant gemonitord. Dat bekent dat wanneer er een storing dreigt op te treden, we deze heel snel inzichtelijk hebben. Kortom: betrouwbaarheid van energievoorziening wordt gewaarborgd door kwaliteit en preventieve service.